«Назад

СООПШТЕНИЕ

../common/calendar Почетен датум:
21.3.12
../common/calendar Краен датум:
Никој
../common/time Траење:
07:04 – 08:04
../common/attributes Внесете:
Настан

Интернационалниот Вишеградски Фонд од Братислава, Словачка Република соопштува дека ќе додели стипендии за студирање на високообразовните институции во Словачката Република за академската 2012 година. Ви соопштуваме дека условите за аплицирање и апликационите формулари за наведените стипендии може да се најдат на веб страната: http://visegradfund.org/scholarships/ , а за подетални информации за универзитетскиот и студентскиот живот во Република Словачка на адресата: www.studyin.sk. Краен рок за пријавување е 31 Јануари 2012 година.

../file-system/large/calendar

СООПШТЕНИЕ

Коментари