«Назад

Курс за земјоделско инженерство

../common/calendar Почетен датум:
20.3.12
../common/calendar Краен датум:
Никој
../common/time Траење:
15:03 – 16:03
../common/attributes Внесете:
Настан

Министерството за образование и наука на Република Македонија известува дека Израелската агенција за развој на меѓународната соработка МАШАВ, во соработка со Израелските власти за борба против дрогата, објавуваат конкурс за 4 (четири) неделен курс „Сеопфатна стратегија за борба против дрогата – Израелскиот начин". Курсот ќе се одржи од 25.06.2012 до 19.07.2012 година, и е наменет за професионален кадар, од земји во развој, кој работи во процесот за борба против дрогата. Секоја држава е пожелно да испрати 3 (тројца) претставници, секој од кој работи во полето на превенција, третирање и спроведување на законот. Кандидатите кои успешно ќе го завршат курсот ќе се здобијат со Сертификат. Сите заинтересирани кандидати повеќе информации можат да добијат на следниот линк. Рокот за пријавување е до 20.05.2012 година.

../file-system/large/calendar

Курс за земјоделско инженерство

Коментари