«Назад

Конкурс за Fulbright Student стипендии за академска 2013-2014 година

../common/calendar Почетен датум:
22.2.12
../common/calendar Краен датум:
Никој
../common/time Траење:
20:36 – 21:36
../common/attributes Внесете:
Настан

  Министерството за образование и наука ги известува сите заинтересирани дека е отворен конкурсот на Fulbright Student програмата за академска 2013-2014 година. Крајниот рок за пријавување е 30 јуни 2012.   Повеќе информации за условите за аплицирање и потребните документи на следниотлинк.

../file-system/large/calendar

Конкурс за Fulbright Student стипендии за академска 2013-2014 година

Коментари