«Назад

Стипендии за студирање во Шведска

Шведскиот институт со седиште во Стокхолм за академската 2017/2018 година  обезбедува 4 стипендии за кандидати од земјите од Западен Балкан, вклучувајќи ја и Република Македонија, наменети за магистерски студии, докторски студии и пост- докторски истражувања, од областа на социјалните науки во траење од најмногу 12  месеци.


Аплицирањето се врши исклучително по електронски пат, а крајниот рок е 10 јануари 2017 година.
Заинтересираните кандидати повеќе информации можат да обезбедат на www.si.se.

Коментари
Trackback URL:

Уште нема коментари. Бидете прв.

НАЈНОВИ АКТИВНОСТИ НАЈНОВИ АКТИВНОСТИ

Прикажани 1 - 5 од 10 резултати.
на 2

   

СТИПЕНДИИ КУРСЕВИ
СЕМИНАРИ/НАУЧНИ
КОНФЕРЕНЦИИ
РЕЗУЛТАТИ КОНТАКТ FOREIGN STUDENTS
           
Во Р.Македонија По држави По држави      
Надвор од Р.Македонија По области По области