Со цел градење на модерен и светски образовен систем Министерството за образование и наука на Република Македонија го објавува Порталот за стипендии и пракси, кој им нуди можност на посетителите на брз и едноставен начин да ги добијат сите потребни информации за најновите објавени стипендии наменети за учениците и студентите но Република Македнија  и надвор од неа. Со тоа сите сегашни и идни академски граѓани со своето знаење, вештини и вредности кои ќе бидат надополнети со посета на семинари, курсеви и научни конференции ќе бидат успешни граѓани на 21 век. Истовремено порталот ја нуди можноста за аплицирање и следење на најновите објавени стипендии, курсеви и семинари...   

 

   

 

 

Аплицирајте од секаде на лесен и едноставен начин во било кое време. Со едноставно пополнување на фомуларот и одбирање на посакуваната стипендија, курс или семинар веќе сте го  направиле првиот чекор кон подобра иднина. Улога која имаат можност да ја користат сите ученици, студенти и посетители.

   

Начин да инвестирате во младите генерации и иднината на нашата земја. Оваа улога е наменета за сите образовни и државни институции како и за компаниите од приватниот сектор. Тие имаат можност на едноставен, брз и лесен начин да потполнат формулар за објавување на стипендија или пракса во системот и со тоа да допринесат и за својот сопствен развој и унапредување.

 

ScriptBreaker.com - JQuery news slider

вторник

21

21.1.20
Н П В С Ч П С
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Нема настани за денешниот ден
Време Назив Внесете  
Нема настани за денешниот ден
Прикажани резултати 0.
                                                                   

   

Kalendar е привремено недостапен.